Om oss


Sport & grønt AS ble etablert i 2012. Da var målet å være ett første valg som entrepenør og leverandør hos idrettsanlegga. 

Med flere års erfaring fra drift av idrettsanlegg og spesielt fotballbaner med både naturgress og kunstgress har det blitt vårt sterkeste fagfelt.

Vi tilbyr vedlikeholdspakker etter behov både for natur og kunstgress. Iløpet av årene har vi også levert undervarmeanlegg, vanningsanlegg og automatiske robotklippere til våre kunder.


Siden oppstarten i 2012 har vi og drevet gartnervirksomhet.  Alt ifra vedlikehold til ombygging og levering av nye grøntanlegg. Enten det er privatpersoner, kommuner,  bedrifter eller idrettsanlegg.

Kombinert med vår gartnervirksomhet leverer vi å monterer roboter for hager og anlegg, vi har selvsagt egen serviceavdeling som reparerer og vedlikeholder robotene ved behov.


Vi utfører de fleste type gartner jobber for private,  borettslag, offentlige og næringsliv. Holdningen internt i selskapet er at vi skal "fiksa opp". Har du en utfordring så skal vi løse den, enten med våre egne ansatte eller våre underleverandører.


Vår base er i Rogaland men vi tar oppdrag på landsbasis når det gjelder drift og leveranser til idrettsanlegg.Sitter du å funderer på ett prosjekt, trenger du råd og veiledning angående idrettsanlegg eller har du bare ett enkelt spørsmål. Ikke nøl med å ta kontakt. Vi ønsker å tilby det lille ekstra og vil alltid prøve på å finne den beste løsningen basert på behov og pris.Vi er kjent, og skal være kjent for å utføre oppdrag på en god og holdbar måte til avtalt pris. Er du som kunde fornøyd, er vi fornøyd.

"Sport & grønt skal være kjent for god kvalitet, faglig stolthet og HMS. Vår bedrift skal være en foretrukket samarbeidspartner"